Модни аксесоари есен-зима 2017-2018

Седмица на модата и изключително богата гама модни аксесоари тази година: новите тенденции сочат промяна в името на доброто старо време. Дизайнерите съчетават някои налудничави идеи в невъобразими миксове. Някои модни аксесоари и бижута за есен-зима 2017-2018 засенчва дори тоалетите.

Аксесоари са насочени най-вече към топлина – шалове и кожени ръкавици са на мода в по-дълги размери.

Що се отнася до бижутата, там дизайнерите насочват тенденцията към максимализъм – масивни гривни и пръстени, впечатляващи обеци, вериги.

Шал за всеки повод и стил

По отношение на шала дизайнерите предлагат не само нови начини, как да връзват шал, но и най-неочаквани материали. Всички модни аксесоари изглеждат много по-интересно. Шалът може да бъде миниатюрен и направен от меки нюанси и боядисани в ярко розово, синьо, лилаво или да се съсредоточат към парчета от цветна кожа с различна дължина. Често те дори служат за украшение за глава или за прикриване на обемисти силуети.

Друг моден аксесоар, който не само предпазва от студения вятър, но и завършва изображението е кожена боа. Принципът е един и същ: дълъг и прекрасен шал увит около врата.

Дълги ръкавици и кожени ръкавици без пръсти

През есенно-зимния сезон на 2017-2018 ръкавиците с правилна дължина до лакътя или малко по-високо са в стил класически, с отворени пръсти. Ръкавиците могат да се съчетават с рокли, блузи и костюми с къси ръкави, носени с голям часовник и аксесоари.

Модерните ръкавици са изработени от естествена кожа и се носят не само с якета, но и с вечерни рокли, тоалети в авангарден стил и пр.

Бижутата винаги актуални и модни

И този сезон се носят колиета, обеци и пръстени с перли, но за разлика от преди сега те украсяват и чанти и други модни аксесоари.

По шалове, ръкавели, ръкавици и шапки могат да се видят камъни и метални висулки, бижута с перли с различни диаметри и цветове.

Модни колани

Независимо от наличието или липсата на аксесоари, дизайнерите ни предлагат тънък колан тип ремък на възел или повече ленти преплетени една в друга. И не е задължително да имат една и съща ширина, текстура и цвят.

 

Наистина модата за есента е богата, както по отношение на платове, така и на цвят и текстура. Сред нея могат да се намерят http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/5-вида-обувки-които-трябва-да-им-всяка-ж и множество модни решения за повече от един сезон.

Както виждате, дизайнерите перфектно изпълняват формулата 80% на 20% практичност и шокиращи комбинации.