Почистете кухнята в три лесни стъпки

Изчистете дома, изкопайте мръсотията и се отървете от купчината, оставена в кухнята, защото е време да се насладите на лятната ваканция след това.

Има някои неща, които просто на фона на всичко останало в домакинстването се промъкват като идеи. Време е да изчисти микровълновата печка и да почистим под хладилника. Това дори е нещо, което трябва да се прави редовно?

Вижте за фирма: http://bezvredno.com/pochistvane-apartament-preparati/ , която почиства в извънредни ситуации.

Започнете с пролетен почистващ режим или нека почистването стартира от сърцето на дома – вашата кухня.

Съвет: Когато почиствате, направете списък на нещата, които трябва да изхвърлите от кухнята. Това може да са почистване на консумативи до основни продукти за готвене. Сапун за ръце, хартиени кърпи, зехтин и не забравяйте да оставите място за реорганизиране.

  1. Почистете съдовете и тиганите. Изчистете с мека гъба и груба сол, след това изплакнете солта.

Неръждаемата стомана всъщност може да бъде оцветена от топлата вода. Премахнете петната с мека кърпа и бял оцет, след което изсушете с чиста кърпа. Никога не потапяйте тенджери от неръждаема стомана, защото повърхностите ще се увредят.

  1. Почистете мивка. Поддържането на чиста мивка е добър начин да се вдъхновите да правите ястията, вместо да ги оставяте да се натрупват. Напълнете мивката с вода и изсипете чаша белина, за да я дезинфекцирате. Изтъркайте вътрешността на мивката със сода за хляб, за да се отървете от извънредно тежките петна. Изплакнете и завършете с осветещ спрей или избършете.

Модерната кухня се нуждае от най-добрите шкафове

  1. Не забравяйте шкафовете и чекмеджетата. Изпразнете всички шкафове и чекмеджета, почиствайте трохи и прах и почиствайте всички петна с мокра кърпа. Ако сте готови за това, поставете нова хартия в пряк контакт с дъното.

Когато почиствате чекмеджета и шкафове, изхвърлете всички счупени чинии и други кухненски принадлежности.

Почистете външността на шкафовете и чекмеджетата от всички пръстови отпечатъци.