Как да изглеждаш неустоимо на първата среща

Каква рокля да носите за първата среща? Този въпрос мъчи всяко момиче, защото най-силното и най-запомнящо за целия живот е първото впечатление. И затова всяко момиче иска да спре избора си на такъв образ, в който се появява на първата си среща пред избраника на своето сърце в най-добрата светлина.

Направете незабравимо впечатление на младия мъж. За целта, първо трябва да прецените разумно всички предимства и недостатъци на своята фигура.

Ако имате помпозни форми, големи гърди и големи ханша, опитайте се да покажете тези природни дадености в най-благоприятната светлина. Във вашия случай не е препоръчително да избирате модерни дънки с ниска талия. Те правят визуално краката по-къси и задните части по-дълги. Подходящи модели модни дънки са тези с високата талия и плътно прилягане. Може също така да подчертаете линията на талията с широк колан, както и гърдите с блуза с дантела и малко деколте. За край на своето изображение, поставете обувки с висок ток и придайте специална пикантност на този образ.

Ако имате идеална фигура и отговаряте на параметрите на модел, поздравления. Може да поставите всичко, което душата ви желае, защото ще изглеждате чудесно във всякакви дрехи. Но не забравяйте, че отивате на първа среща, затова трябва да имате стриктен, но в същото време изкусен, загадъчен и стилен външен вид.

За слаби и високи крака изберете дънки, блейзер или блуза. Те ще са идеални. В допълнение към това изображение може да добавите красива чанта, която да се различава по цвят от останалата част от избрания от вас екип, например червен. И всичко останало, което не ви е нужно да вземете като аксесоари към него. Нека тази част от вашата тоалетна да играе ролята на акцент в целия образ.

Притежателките на стандартни параметри могат да избират някое от гореизброените изображения. Тук най-важното е чувството за увереност и еманципация.

Не е нужно да поставяте прекалено интелигентни дрехи за първата среща, тъй като за своя събеседник блясъкът може да ви попречи. Несъмнено мъжете харесват блондинките с дълги крака с деколте, но на първата среща това може да ги изплаши. Кой знае, може би е много скромен и срамежлив? Понякога мъжете са по-впечатлени от неволно износената мини пола.

Изборът на аксесоари трябва да се третира с изключителна предпазливост. Не е желателно да се „закачите“ върху себе си голямо количество евтини бижута, защото избраният от вас може да приеме, че нямате вкус. Много от тях навяват за лаконизъм и простота. Скъпите бижута също не си заслужават да се облекчат, ще направят най-доброто за тържествени събития и ежедневното им носене е признак на лош вкус. Всичко останало може да предизвика неудобство. Може би е така, но за да осъзнаем това, е необходимо да общуваме едновременно в една свободна и спокойна среда.

Също така на първата среща не е желателно да се явите с ярък грим, но без него не си заслужава. Най-оптималният вариант в този случай ще бъде ежедневният грим. Не е нужно да рисувате с ярка червило, защото ако трябва да ядете и да пиете, червилото трябва да се актуализира винаги, а това ще създаде неудобство по време на срещата. И всичко, в края на краищата може да завършва с целувка. Също така, не прекалявайте с парфюма. Много мъже са доста фини по отношение на аромати, така че не избирайте модерни ретро аромати или много вечерни миризми. По-добре изберете неутралните и леки аромати, които младите момичета често харесват.