Интериор 2020: акцент със стикери за стена

Интериор 2020: акцент със стикери за стена, върху индивидуалността и надграждането на стари неща

По някаква причина, чувайки думата „ремонт“, коленете ни се огъват и ръцете ни започват да треперят. Всички мисли нахлуват, а те са от – колко време, усилия и пари ще отнеме всичко, за да актуализирате интериора на дома?

Днес ще ви кажем, какви интериорни стилове има тази година. Те са не само модерни, но и ще бюджетни. Може да актуализирате или освежите интериора самостоятелно, без особени разходи и с помощта на стикери за стена.

Интериорни стилове, които ще бъдат модерни, през 2020 г.

  1. Естественост, 3D оригиналност и красота

Не претоварвайте интериора, този стил се характеризира с минимализъм и простота. Добавете антични продукти или възстановете старите си мебели. Вече знаете, че е по-добре да украсите къща със собствените си ръце, отколкото да купувате дизайнерски разработки за много пари. Може да използвате декоративни тухли, дървени греди, да инсталирате състарени метални мебели, да залепите стикери за под, стена, таван, които имитират всякаква повърхност: от кожа или козина, през редки животни до голи бетонни стени. Комбинирайте несъвършеното: груба тухла по стените и мека мебел в нежни флорални цветове, сурова дървесина по пода и блясъка на мебелите от стъкло. Вашата цел е максимална близост с природата и трябва да бъде постигната с помощта на „надграждане“ на стари неща или имитации от древността.

стикери

  1. Комфорт и сдържаност, строгост и любов към природата

Отново ще се съсредоточим, върху простотата и оригиналността: интериорът в скандинавски стил е върха на популярността през 2020 г. Хармонията от прости линии и форми, максимално пространство, задължителна функционалност на всички мебели.

Използвайте леки, фини и елегантни детайли, разредете студените и естествени нюанси с ярък декор или сувенири. Добавете към къщата си повече растения в саксии на пода и первази на прозорците, обърнете по-малко внимание на декора на прозорците, подредете зонирането с прегради. Така вашият интериор в апартамента ще се промени коренно.

  1. Стилът, създаден от самата природа

Не е необходимо да измисляте най-сложните комбинации от цветове и текстури, които биха могли да се използват в интериора: природата е направила всичко за вас. Използвайте стила „Огледай се – огледай се“ във вашия интериорен дизайн и домът ви ще блести със слънчева светлина, ще блести с дъждовни капки, изпълни с чара на гората и нежността на младата трева.

Водещите дизайнери смятат, че през следващите няколко сезона използването на кристали и камъни в декорация и декор ще достигне пик на популярността си: искрящи полилеи, панели по стените от разположение на кристали, страз на възглавници и завеси, постелки с изумрудени щампи. Вече можете да заспите и да се събуждате в лукс всеки ден.

Може да импровизирате със стикери, както на вас ви харесва. Достатъчно е да създадете истински 3D шедьовър, върху плочки, ламинат, огледала, стени, прозорци, таван и под.

Преди да започнете ремонта, разгледайте критично стаите и се чувствайте свободни да се отървете от досадните неща. Изберете подходящи стикери от flaro.bg.

Помнете: През 2020 г. просторът и чистота са добре дошли, така че може да не се наложи, дори да променяте нищо, само да добавите тук там някои стикер!