Защо харесваме дамски елегантни чанти и кои марки да купуваме

Защо харесваме дамски елегантни чанти и кои марки си заслужава да купуваме?

Колко обичаме чантите, а дамски елегантни чанти? Почти всяко момиче може да си отговори съвсем искрено. И всяка дама събира своята „колекция“ от чанти по различни начини. Някой предпочитат определени марки, някой просто се ръководят от критерия „харесвам или не“. Истината е, че чантите на известни марки неизменно привличат вниманието на всички.

Важна ли е марката

Все още никой не е успял да отговори на този въпрос еднозначно. Отново, защото всяка жена решава сама.

Ако ще купувате дамски елегантни чанти, трябва да знаете как да изберете производителя? Трябва ли да харчим пари за европейска марка или да обърнем внимание на продуктите от Китай? Забелязвате ли разликата или я виждат само експерти?

дамски чанти

Факт е, че се купуват маркови чанти, главно защото подчертават статуса. С тях гарантирано заемате определено място в обществото. Чантата може да изглежда скромно, но логото, което се поставя, върху нея, ще каже много на знаещия.

Друга причина за общия интерес към дамски елегантни чанти на известни марки е още по-интересна. Неизменно сме привлечени и развълнувани от онова, което надхвърля границите на ежедневието. Купуването на чанта от световноизвестна марка е точно такова събитие. Нека разгледаме и най-популярните дамски елегантни чанти по националности:

Френски чанти – сбъдната мечта

Дамските чанти от Louis Vuitton, Hermès, Chanel, Dior са сред най-красивите. Състезанието, наречено „най-скъпата чанта“, може да се проведе с увереност, сред френските марки. С тях притежателката им ще изпитва чувство за стил, елегантност, изтънченост.

Емблематичната цветова схема с монограми се превърна в може би една от най-разпознаваемите в света.

Chanel олицетворява преди всичко женствеността и елегантността в своите творения. За тези, които се интересуват от мода, едно е сигурно – никога няма да объркат чантите на тази марка с други.

Италиански марки дамски чанти – лукс и традиция

Страстните италианци знаят как да предадат своя импулс чрез това, което правят. Може би затова толкова харесваме италианските чанти. Известни италиански марки предлагат дамски елегантни чанти с гаранция.

Например чантите Coccinelle са изборът на луксозни ценители. Впечатлението за марков скъп артикул се потвърждава от всеки детайл. Това е меката естествена кожа, стилните аксесоари и ненатрапчивият декор.

Дамските чанти Cromia са изненадващо хармонична комбинация от класика и модернизъм. Те отдавна са оценени от онези, за които е важно да запазят своята индивидуалност, като същевременно останат в рамките на дрескода.

Американски марки чанти – стил във всяка минута от живота

Как ви харесва идеята да изглеждате готино всеки ден, без особена причина? Излишно е да казваме, примамливо. За произведенията на американският дизайнер Майкъл Корс е характерно именно това, че използва този подход в работата си. Много известни хора харесваха неговите дрехи и аксесоари. Чантите от тази марка са не по-малко популярни. При това не само сред известни личности.

Американската практичност, съчетана с уникален стил на дизайн, правят тази марка единствена по рода си. Всяка дамска чанта с целия си външен вид декларира, че времето да бъде красива и забележима е точно сега. Няма значение дали ще отидете в магазина или на парти. Във всеки момент е абсолютно подходящо и навреме да изглеждате изумително.

Марковите чанти на Mark Jasоbs са друго явление, което не може да бъде пренебрегнато. Това е просто поезия в уличния стил, въплътена в любимите ни аксесоари. Не всички чанти тук, обаче са толкова екстравагантни. Сред тях има и модели, по-близки до класиката.

С една дума, марковите дамски елегантни чанти са цяла енциклопедия. Всяка глава в нея може да се изучава дълго и задълбочено и е вълнуваща. Освен теория, има и много вълнуваща практика. Това е изборът и покупката на дамска чанта на известен бранд, който харесвате.