Примерно изпълнение – почистване на силно замърсен апартамент

В тази статия ще се постараем да дадем пълно описание на услугата почистване на силно замърсен апартамент.

Описание на поръчката за почистване на изключително занемарен апартамент включва: На място, където заварвате апартамент в ужасно състояние, с видими дълготрайни замърсявания, петна по стените, мръсен под.

Почистване на силно замърсен апартамент

Обичайно е като клиент да изисквате от фирма по професионално почистване на силно замърсен апартамент цялостно почистване. Такова следва да включва почистване на прозорци, кухненско оборудване, оборудване за баня. Професионално отстранихме всякакви замърсявания, както и изнасяне на всичко от там. Последното разбра се включва от обзавеждане с мебели, оборудване, до най-дребните частици, вещи и предмети. След, което всичко стени, под таван се дезинфекцира от екипите подготвени със специална екипировка, оборудване и мощни препарати.

ЧЗВ – Почистване на силно замърсен апартамент

Почистването на занемарен апартамент е, преди всичко в изхвърляне на всички боклуци и цялостна дезинфекция на всяка повърхност

  1. Какви методи се използват при почистване на занемарени апартаменти?

При почистване на занемарено помещение след починал човек, процедурите са практически същите като при почистване след клошар. Това означава, че се използват запотяване, дезинфекция, озониране, микродифузия, дезодориране и други методи, за да се отърве стаята от вируси, бактерии, токсини и паразити.

  1. Каква е ролята на озонирането при почистването след покойник?

Един клошар може да събере невъобразими количества предмети, както и животни, без да им осигури прилични условия. Това създава идеални условия за развитие на вредни бактерии и вируси, както и за образуване на неприятна миризма. Ето, защо озонирането на апартаментите е толкова важно, тъй като се справя с микробите и миризмите и не натоварва околната среда.

  1. Колко време отнема почистването след клошар?

Тъй като се третира всяка поръчка като приоритет, от избраната фирма трябва да се постараят и да пристигнат на място във възможно най-кратък срок. Изпълняват поръчки в цялата страна.

Ако искате да се уверите, дали дадена услуга се предоставя във вашия град, може да проверите на: https://www.evro.center/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5. Данните можете да намерите в раздела „Контакти“.

Източник: ЕВРО.ЦЕНТЪР