Най-лесният начини да намерите добри цени за извозване на мебели

Ако ви предстои местене в нов дом, трябва да изхвърляте старото обзавеждане или имате друг неотложен въпрос свързан с хамалска работа, то темата за цени за извозване на мебели ще са ви от полза. Тук ще ви предоставим:

Най-лесният начини да намерите добрите цени за извозване на мебели – стъпките, които да следвате

Преди да може да потърсите в интернет мобилни транспортни фирми за услуги, трябва да имате основните данни в листа. Те са, както следва: разстоянието между адресите, приблизителната инвентаризация на движещите се стоки, датата, на която искате да извършите операцията и т.н. След като установите тези неща, в сътрудничество с фирмата за преместване или изхвърляне, трябва да вземете предвид и следното:

  1. Опишете точно хода

Всеки ход е различен, всеки клиент може да има различни нужди за транспорт, монтаж и разглобяване, гъвкавост или аварийна ситуация и т.н. Прогнозите от нашите консултанти напълно отразяват необходимостта от преместване и адаптиране към вашите нужди. Ето, защо е важно да се опишат характеристиките на хода възможно най-подробно, за да се оцени точно необходимия ангажимент. Така ще имате обективна представа за самите цени за извозване на мебели. Ето пример за подробно описание на искането за преместване:

Име на кандидата;

Прогнозна дата на опаковане / преместване;

Адрес за преместване;

Прогнозна дата на доставка;

Адрес за изтегляне.

Необходими услуги (опаковане, демонтаж, обработка, транспорт, разопаковане, повторно сглобяване и т.н.).

Списък на мебели за извозване:

1 легло един човек (разглобяване и монтаж), 90×40 см;

1 подвижна кухня 700 см (разглобяване и монтаж);

1 диван 3 места, 200 х 70 см;

1 чекмедже с огледало (да се опакова);

2 кутии с предмети 50x40x30 cm.

Добре е да информирате екипите, които ще пристигнат на място за това дали мебелите само се местят или са за изхвърляне. Във втория случай няма да се налага да плащате излишни пари за опаковането им. Информирайте ги също така дали имате, например пешеходна зона, стълби, рампи и т.н.

  1. Организирайте се предварително

Добре е да уведомите във фирмата поне 10 дни преди деня, в който искате извозване на мебелите.

Определянето на датата, на която искате да изнесе всичко е силно препоръчително, освен при неочаквани спешни случаи. Наличието на повече време ще ви позволи да организирате по-добре всичко, особено по отношение на промените в извозване, датите и часовете.

  1. Опаковайте правилно продуктите си

Знаете ли, всички сме свързани с обектите, които имаме у дома и е честно да ги поддържаме по най-добрия начин. Опаковането е незначителен компонент на движение, както за огледало, така и за фотьойл.

Много е важно да подготвите най-важните лични вещи, които можете да запазите в този момент в допълнение към някои дрехи, предмети за лична хигиена, лекарства, документи, пари, ценности, бижута, банкови карти и т.н.

Опаковъчните елементи може да са от картонени кутии, запечатани с лента, използването на pluriball (балонна обвивка) или montons (петна) за покриване на мебелите. Това са само няколко начина да защитите личните си вещи, в случай, че не всичко е за изхвърляне.

  1. Организирайте и проверете всичко

Както има една поговорка: „Два пъти мери, един път режи, така и тук. Уверете се, че в деня на преместване, изхвърляне и реформи в дома си имаме достъп до сградата, че не са предвидени ревизии или ремонти, съответно, че местата за паркиране и достъпът до сградата не са заети. Нека те да бъдат на разположение за предоставяне на информация на служителите за естеството или местоназначението на стоките.

Когато сте съобразили тези няколко точки може да разчитате и на коректно извозване на мебели от дома, както и на всякакви други отпадъци!

Източник: izvozvane.com